Ditt lokale bilverksted!

Anbefaler EU-kontroll til vanlig tid!

Biler som har frist for EU-kontroll mellom 13. mars og 30. april får automatisk utsatt fristen i to måneder. Statens vegvesen gjør dette fordi mange nå er i karantene og skal holde seg hjemme for å hindre spredning av koronavirus.

Samtidig oppfordrer Statens vegvesen alle som har mulighet til å få bilen sin godkjent i ukene framover å gjennomføre kontrollen. Om alle venter, blir det fort opphopning og et press for oss som skal kontrollere bilene.

Kontrollkapasiteten i Norge er tilpasset antall biler som normalt kontrolleres pr måned. Hvis mange forskyver kontrollen til mai / juni vil ikke kapasiteten strekke til. I tillegg er sommermånedene høysesong for verkstedene og vi har ferieavvikling.

Så vår appell er at flest mulig gjennomfører EU-kontroller på vanlig måte for å unngå kø og kaos utover våren og sommeren. Bruk gjerne vår «Bestill time»-knapp på hjemmesiden.

Det er trygt å oppsøke verkstedet!

Vi tar smittevern på alvor og følger FHI sine retningslinjer.

Du kan kontakte oss på telefon, e-post, Facebook eller via hjemmesiden. Vi kan hente og levere bil dersom du selv ikke ønsker å gå ut og treffe noen.