Ditt lokale bilverksted!

Vi er ditt lokale Mekonomen bilverksted her på Tveita og omegn! Det betyr at vi stiller opp og hjelper til for deg på Tveita. Det viktigste for oss er å bidra til at du for rask og profesjonell hjelp til det du trenger oss til; bilservice av alle slag!

Når uhellet er ute, når ting skjer, når du trenger hjelp, da er vi der. Vi er din lokale leverandør av verkstedtjenester på Tveita. Ikke nøl med å komme innom. Vi lover deg: Vi gjør alt for å prøve å hjelpe deg!

Store eller små oppgaver? Kontakt oss eller kom innom, vi stiller opp!

«Ønsker du lokale forretninger i morgen må du bruke de i dag!»

Vår styrke:

Vi leverer rask og god service. Vi fikser alt på din bil.

Kompetanse:

Bilreparasjoner

Vi har bred erfaring på bilreparasjoner og vedlikehold. I tillegg til en rekke fagbrev har vi spesialkompetanse for flere bilmerker og sertifiseringer på mange felt som for eksempel klimaanlegg, elbil og feilsøking innen bilelektro.

Vi har særdeles god erfaring og kompetanse på reparasjoner og vedlikehold av flere bilmodeller, blant annet Volkswagen, Skoda, Audi, Toyota, BMW, Kia, Chrysler og Honda. I tillegg har vi bred erfaring fra varebiler fra Citroen, Peugeot, Ford, Mercedes, Renault, Opel, Hyundai og Volkswagen

Kompetanseheving

Kurs og kompetanseheving pågår kontinuerlig innen de fleste felt, blant annet EU-kontroll, motorteknikk, bilelektro, HMS, kundebehandling – og sist men ikke minst elbil- og hybridteknologi.

Sertifiseringer

 • Er godkjent bilverksted 01 med godkjennings nummer: 28421
 • Er godkjent kontrollorgan for periodisk kjøretøykontroll inntil 3500kg
 • Er medlem i: Norges Bilbransjeforbund
 • Er kjedeverksted: Mekonomen
 • Er Mekonomen Fleet verksted
 • Er skadeverksted for Honda på Sørumsand
 • Vi har Bilskadereparatør Mester
 • Er «Kontrollert bilverksted» KBV
 • Er medlem MPS Micropaint
 • Er dekkforhandler av Norges Dekk
 • Er en Lære bedrift i OBOA (Opplæringskontoret for Bilfag, Oslo og Akershus)
 • Er en del av Bilservice Gruppen

     

Teamet:

Her på Tveita Bilservice er vi en glad og fornøyd gjeng erfarne bilfagarbeidere. Vi er en god miks i alle aldersgrupper og fra flere nasjonaliteter. Dette er en stor styrke for oss, og sammen med bred kompetanse fra mange bilmerker og med mange års praksis og problemløsing er vi alltid klare for nye utfordringer på de fleste bilmerker. Spesielt stolte er vi av læreguttene vi utdanner, vi har mye flott ungdom i Norge og det er en glede og jobbe med dem!

Vi ser frem til å møte deg på Tveita!

Historien:

Tveita Bilservice AS overtok lokalene til Tveita service senter (tidligere Aas & Nygaard Karosseri AS) i februar 2015. Fra første dag var vi en del av Mekonomen bilverksted kjede, Nordens største frittstående bilverkstedkjede.

Samtidig videreførte vi skade- og lakkvirksomheten i bygget. Uavbrutt siden 1971 har det vært bilskade og billakkeringsverksted på denne adressen. Først i regi av Eneberg & Sagen, deretter (fra 1991) Aas & Nygaard.

Verkstedet er siden oppstarten totalt oppusset, alt av verktøy og utstyr er skiftet ut med tidsriktig, moderne og effektivt med det siste av utstyr. Verkstedet fremstår nå som et tidsriktig og moderne serviceanlegg som er rustet for dagens og ikke minst morgendagens krav til en konkurransedyktig bilbransjebedrift.

Tidlig  ble vi en del av Mekonomen Fleet; Flåtkonseptet til Mekonomen. Fleet består av utvalgte Mekonomen bilverksteder med særdeles god kompetanse, utstyrsnivå og kapasitet og med riktig beliggenhet. Fleet håndterer storkunder som Leasingselskaper, kommuner etc.

Dersom du har en firmabil eller leasingbil er du hjertelig velkommen til oss. Vi ivaretar din bil og dine garantier på en god og trygg måte

Høsten 2016 feiret vi oppstart av vår Smart Repair avdeling. Vi har valgt å gå med MPS (MicroPaint) i dette konseptet, da dette er en internasjonal og sterk partner som har det mest komplette og profesjonelle konseptet, de tryggeste kvalitetsproduktene, den sterkeste kompetansen og mest moderne tilnærmingen til markedet.

Vi er en del av Bilservice Gruppen, Roger William Steel er daglig leder og deleier.