Ditt lokale bilverksted!

EU-kontroll pris

Vi utfører EU-kontroll på person og varebiler. Målet med EU-kontrollen er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Pris på EU-kontroll er kr. 1295,-.

BESTILL TIME TIL EU-KONTROLL HER >>

Når skal din bil ha EU kontroll?

Her kan du sjekke når du skal ha EU kontroll >>

Husk å finne frem varseltrekant, refleksvest og vognkort!

Utsatt frist for EU-kontroll

Biler som hadde frist for EU-kontroll mellom 13. mars og 30. april fikk automatisk utsatt fristen i to måneder. Statens vegvesen gjør dette fordi mange nå var/er i karantene og skal holde seg hjemme for å hindre spredning av koronavirus.

Samtidig oppfordrer Statens vegvesen alle som har mulighet til å få bilen sin godkjent i ukene framover å gjennomføre kontrollen. Om alle venter, blir det fort opphopning og et press for oss som skal kontrollere bilene.

Kontrollkapasiteten i Norge er tilpasset antall biler som normalt kontrolleres pr måned derfor anbefaler vi EU-kontroll til vanlig tid!

Hvis mange skyver kontrollen til mai / juni så vil ikke kapasiteten strekke til. I tillegg er sommermånedene høysesong for verkstedene og vi har ferieavvikling.
Så vår appell er at flest mulig gjennomfører EU-kontroller på vanlig måte for å unngå kø og kaos utover våren og sommeren.

Det er trygt å oppsøke verkstedet! Vi tar smittevern på alvor og følger FHI sine retningslinjer. Du kan kontakte oss på telefon, epost, Facebook eller via hjemmesiden.

Vi kan hente og levere bil dersom du selv ikke ønsker å gå ut og treffe noen.

Det er bileiers sitt ansvar å se til at bilen blir EU-godkjent i tide.

Jobben vi utfører med EU-kontroll er en statlig oppgave som er delegert til oss av Statens vegvesen. Dette er strengt regulert og det stilles strenge krav til kompetanse, lokaler, utstyr, rutiner og kvalitetssikringssystemer. Vi blir trent i gjennomføring og lovverk. For å sikre kvalitet fører Statens vegvesen aktivt tilsyn med kontrollorganenes virksomhet.

I tillegg har vi valgt å underlegge oss en streng internkontroll som utføres av eksterne og vi er stolte over å kunne si at her er vi blant landets beste. Det er derfor med glede vi kan ønske deg velkommen til en rimelig, riktig og trygg EU-kontroll!

Få påminnelse om neste EU-kontroll

Send oss en e-post med dit registreringsnummer, så sender vi deg en påminnelse når det er tid for neste EU-kontroll!

Spørsmål og svar >>

Etterkontroll

Vi utfører etterkontroll på kjøretøy etter en eventuell utbedring av mangler fra EU-kontrollen.

Du må ikke ha utført EU-kontrollen eller reparasjonen hos oss for at vi skal utføre etterkontroll og eventuell godkjenning.