Ditt lokale bilverksted!

Steinsprutskade

De fleste skader er steinsprutskader og kan repareres gratis på forsikring. Dersom ruta er sprukket eller har store skader i synsfeltet, må den som regel skiftes ut. Kom innom så vurderer vi det raskt, kan den repareres fikser vi det mens du venter.

BESTILL TIME FOR Å FIKSE STEINSPRUTSKADE >>

Skifte frontrute

Frontruter som er sprukket eller har mye skader må som regel skiftes ut. Dette fikser vi på en rask, effektiv og profesjonell måte. Vi benytter kvalitetsprodukter fra Norges ledende leverandører. Din kaskoforsikring dekker som regel dette mot en egenandel. Kontakt oss så sjekker vi dekningen din.

BESTILL TIME FOR Å SKIFTE FRONTRUTE >>

Skademelding

Alle glasskader må dokumenteres med en skademelding. Den kan du fylle ut på forhånd last ned skademelding for bilglass her >> og ta med til oss, eller vi kan fylle den ut sammen når du kommer. Trenger du hjelp eller veiledning er det bare å ta kontakt. Husk skadedato og signatur!

Hva med kontroll og kalibrering av førerassisterende systemer i frontruta?

De fleste moderne biler har en eller flere førerassisterende systemer, noen av disse er plassert i frontruta. Eksempel er kjørebanekamera, skilt-gjenkjennelse kamera, regnsensor og andre sensorer og radarsystemer. Vi har avtale for kontroll og kalibrering av dette. Dette utføres i henhold til bilprodusentens krav.

Knust bakrute eller siderute?

Vi antar at det haster for deg med å få det fikset? Bare å kjøre rett bort til oss, så ordner vi det. De fleste side- og bakruter er av en annen glasstype, og er ofte farget eller sota. Vi har riktig rute og er drevne på slike oppdrag. Vi rengjør bilen din for knust glass. Alt dette dekkes også som regel av din glassforsikring. Ta kontakt så sjekker vi dette for deg.

Er det noe du lurer på? Har du forsikringsdekning? Kontakt oss, så kan vi sjekke det for deg!